Over ons

Dutch Mortgage Funding Company (DMFCO) is een Nederlandse onafhankelijke asset manager die institutionele beleggers direct toegang geeft tot de Nederlandse markt voor woninghypotheken. Onze propositie is erop gericht institutionele beleggers de mogelijkheid te bieden direct te beleggen in Nederlandse woninghypotheken middels ons eigen hypotheeklabel MUNT Hypotheken. MUNT Hypotheken heeft zich in een korte periode ontwikkeld tot een stabiel label met een marktaandeel in de top tien van Nederlandse hypotheekverstrekkers.

Waarde toevoegen

Ons primaire doel als asset manager is het behalen van een zo hoog mogelijk rendement voor beleggers in Nederlandse woninghypotheken. Om ons doel te bereiken hechten wij waarde aan het een goede relatie met onze investeerders. Als asset manager is er een belangrijke rol voor DMFCO weggelegd in het beheren en managen van de portfolio's van onze investeerders. Dit doen wij door proactief te kijken naar marktontwikkelingen en het anticiperen op dagelijkse veranderingen.

Wij geloven in de toegevoegde waarde van het onderhouden van een goede relatie met onze investeerders voor de lange-termijn stabiliteit van de portefeuilles die wij beheren. Bovendien zien wij het belang van een hoogwaardige hypotheekportefeuille. Daarom biedt MUNT Hypotheken transparante en moderne hypotheekproducten gecombineerd met een efficient en voorspelbaar aanvraagproces. Deze combinatie zorgt ervoor dat MUNT Hypotheken een populaire keuze is voor zowel consumenten als onafhankelijke intermediairs.

Verantwoord beleggen

DMFCO is een moderne asset manager met oog mens en climaat. Er is speciale aandacht voor duurzaam en sociaal ondernemen in onze beleggings propositie.

Our story

Our people have made us grow into the company we are today. We want to share some of their stories and goals.

‘Our investors have great flexibility and a
strong say in our investment strategy.’

Jeroen Looman, Partner

Careers

DMFCO is a Netherlands based asset manager and the creator of the Dutch mortgage brand MUNT Hypotheken. We are a young and growing company, with various opportunities for entrepreneurial people. We (respectfully) do not believe in bureaucracy or restrictive job descriptions. We do believe in giving employees responsibility, autonomy and purpose whilst providing the support to become great at what they do.

We are growing and therefore always loking for new talent. If you are interested in working at DMFCO, and you cannot find an open position that is right for you, please feel free to contact us via careers@dmfco.nl or come by for a cup of coffee.